Studentenkot of studentenkamer dicht bij Thomas More in Antwerpen

Ben je op zoek naar een studentenkot of studentenkamer dicht bij Thomas More in Antwerpen? Dan ben je bij Studentenkot Antwerpen aan het juiste adres. Bij onze studentenkamers ben je niet alleen dichtbij de Thomas More campus in Antwerpen. Je voel je ook onmiddellijk veilig dankzij de camerabewaking.
Studentenkot dicht bij Thomas More campus Antwerpen

Studentenkot bij Thomas More campus Antwerpen gezocht?

Student zijn in Antwerpen, het is voor velen dé ervaring van hun leven. Na de les even stoppen bij de studentenvereniging? Of toch nog even gezellig samen iets gaan drinken? Een studentenkot dicht bij de Thomas More campus in Antwerpen is de ideale verblijfsoptie.

Onze studentenkoten zijn ideaal gelegen. Deze liggen namelijk vlak bij het historisch centrum van Antwerpen. Op wandelafstand vind je een ruim aanbod aan gezellige en betaalbare restaurants en bars. Maar ook winkels en openbaar vervoer, zoals tramlijnen, buslijnen en treinen, zijn gemakkelijk te bereiken. Daarnaast ligt het studentenkot dicht bij de Thomas More campus in Antwerpen en op 15 minuten wandelen van het Centraal Station. Tram- en buslijnen naar de campussen zijn dan ook op wandelafstand te bereiken.


Studentenkamer Thomas More Antwerpen
Hallo!

Contact


© 2020 - studentenkotantwerpen.be
Privacy - Disclaimer - Cookies | Sitemap
Imaxx Webdesign