Kot gezocht in Antwerpen dicht bij de AP Hogeschool?

Ben je op zoek naar een kot in Antwerpen dicht bij de AP Hogeschool? Dan ben je bij Studentenkot Antwerpen aan het juiste adres! Op wandelafstand van het studentenkot bevindt zich een ruim aanbod aan gezellige en betaalbare restaurants en bars. Ook winkels en het openbaar vervoer is dicht bij gelegen. Daarnaast is het kot slechts 15 minuten wandelen van het Centraal Station.
Kot nabij AP Hogeschool

Op Kot in Antwerpen dicht bij de AP Hogeschool

Een student van de Artesis Plantijn Hogeschool is ambitieus, passioneel, eerlijk en respectvol. De hogeschool wilt een figuurlijke poort op de wereld openzetten voor haar studenten. Via deze weg zullen deze studenten in de Antwerpse regio het mondiale weefsel versterken. En daar willen we ons steentje bijdragen. Met onze luxe studentenkot in Antwerpen willen we studenten de kans geven om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Opleidingen AP Hogeschool

De Artesis Plantijn Hogeschool kan een heleboel opleidingen tot haar aanbod rekenen. Zo zijn er verschillende bacheloropleidingen, masteropleidingen en graduaten voor handen. De hogeschool voorziet opleidingen in verschillende vakgebieden, zoals podiumkunsten, talen, IT, wetenschap en onderwijs. Dankzij ons kot in Antwerpen dicht bij de AP Hogeschool heb je tijd genoeg om je studies goed aan te pakken. Maar wat betekenen die termen nu precies?

  • Professionele bachelors: een driejarige opleiding op hogeschoolniveau.
  • Educatieve bachelor: Deze opleiding volg je in het bijzonder om in het onderwijs te komen.
  • Academische bachelor: een opleiding van drie jaar op universiteitsniveau.
  • Academische master: Na een academische bachelor volgen de meeste studenten het traject van een academische master.
  • Educatieve master: Bij een educatieve master worden pedagogisch-didactische, vakdidactische en vakinhoudelijke onderdelen gecombineerd.
  • Banaba: Dit is een bacheloropleiding die je volgt na je voorafgaande bacheloropleiding.
  • Graduaten: Deze opleidingen werden vroegen HBO 5 opleidingen genoemd.
  • Postgraduaten: Dit type van opleiding kun je volgen na het behalen van een professionele bachelor of een academische master.
Studentenkot Antwerpen bij AP Hogeschool
Hallo!

Contact


© 2020 - studentenkotantwerpen.be
Privacy - Disclaimer - Cookies | Sitemap
Imaxx Webdesign