Wonen als student in een gemeubeld kot in Antwerpen

Wonen als student in een gemeubeld kot in Antwerpen biedt veel voordelen. Zo is Antwerpen als studentenstad een echte aanrader. Na de les iets gaan drinken met vrienden is geen probleem. Een gemeubeld kot zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt met de inrichting van je kot. Meer tijd om te feesten, euh studeren dus. Daarnaast zijn er veel voordelen verbonden aan zelfstandig wonen als student in Antwerpen. Studentenkot Antwerpen zet ze graag even voor je op een rij.
Gemeubeld kot Antwerpen

Een gemeubeld kot in Antwerpen, hoe ziet dat eruit?

Bij Studentenkot Antwerpen voorzien we je graag van een gemeubeld kot in Antwerpen. Onze koten hebben een oppervlakte van 28 tot 30 m². Dankzij deze ruime kamers krijg je steeds een ontspannen gevoel wanneer je hier thuiskomt. Onze studentenkamers zijn zo ingericht, zodat de oppervlakte zo goed mogelijk benut wordt. Maar hoe ziet dat gemeubeld kot in Antwerpen er nu precies uit?

Onze studentenkoten zijn allemaal uitgerust met een heleboel praktische meubels, zoals:

  • Een bed, matras en matrasbeschermer
  • Een bureau met een bureaulamp en boekenkast
  • Een kleerkast
  • Een privé badkamer met eigen toilet, douche en lavabo

Daarnaast beschikken onze zuidelijk gerichte studentenkamers over een zonneterras en zonnescherm. Bij Studentenkot Antwerpen hebben onze kotstudenten een gezamenlijke wasmachine en droogkast op de derde verdieping. Vervolgens is er ook een veilige fietsenstalling in de kelder en is er een uitgeruste keuken op elke verdieping te vinden.

Gemeubeld kot personaliseren

Een gemeubeld kot in Antwerpen hoeft niet saai te zijn! De meubels staan er al in, dat is waar. Maar het zijn de echte creatievelingen die hun kot toch wat eigenheid durven geven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om wat groen aan je kamer toe te voegen. Cactussen of vetplantjes zijn echte aanraders door hun onderhoudsgemak. Daarnaast kun je ook heel wat sfeer maken door lampjes, kussens of spiegels toe te voegen. Wonen als student in Antwerpen voelt dankzij dit gepersonaliseerde en gemeubelde kot heel vertrouwd aan!Wonen als student in gemeubeld kot in Antwerpen
Hallo!

Contact


© 2020 - studentenkotantwerpen.be
Privacy - Disclaimer - Cookies | Sitemap
Imaxx Webdesign