Bemeubeld en rolstoeltoegankelijk studentenkot in Antwerpen

Ben je nog op zoek naar een bemeubeld en rolstoeltoegankelijk studentenkot in Antwerpen? Bij Studentenkot Antwerpen zul je je oplossing vinden.
Voordelen Bemeubeld kot

Bemeubeld studentenkot in Antwerpen

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe zo een bemeubeld studentenkot in Antwerpen eruit ziet. Het is zo dat elk kot uitgerust is met een kleerkast, bed, matras en matrasbeschermer. Vervolgens is er ook een bureau, met bureaulamp en boekenkast geïnstalleerd. Elke studentenkamer beschikt ook over een eigen douche, toilet, lavabo en koelkast. Daarnaast is er op elke verdieping een uitgeruste keuken geplaatst. Op de derde verdieping vind je zelfs een wasmachine en een droogkast.

Waarom is een bemeubeld studentenkot in Antwerpen zo gemakkelijk?

Een bemeubeld studentenkot in Antwerpen is bijna een evidente zaak. Er zijn zoveel voordelen verbonden aan een bemeubeld kot. We sommen ze even voor je op:

  • Een bemeubeld studentenkot in Antwerpen is praktisch en tijdsbesparend. Je hoeft geen meubels meer te zoeken, op te meten,of te bestellen. Ook lange wachtrijen zijn geen noodzaak meer.
  • Onze studentenkamers zijn meer dan in orde. Het frisse en strakke interieur is het werk van L.I.F.E.
  • Dankzij de meubels hoef je je hoofd niet meer te breken over de indeling van je studentenkot. Ons bemeubeld studentenkot in Antwerpen is zo efficiënt mogelijk ingekleed en behoudt zo de ruime sfeer.

Rolstoeltoegankelijk studentenkot in Antwerpen

Daarnaast zijn onze bemeubelde studentenkoten in Antwerpen ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Onze studentenkoten zijn voorzien van brede deuren en een lift die alle verdiepingen met elkaar verbindt. Op die manier kunnen ook niet-rolstoelgebruikers boodschappen of zware tassen gemakkelijker tot op hun kot dragen.Bemeubeld en rolstoeltoegankelijk studentenkot Antwerpen
Hallo!

Contact


© 2020 - studentenkotantwerpen.be
Privacy - Disclaimer - Cookies | Sitemap
Imaxx Webdesign